De Korte Klap

Dat ene probleem wat steeds maar weer terug komt. Je denkt de oplossing al te hebben gevonden, maar toch… een paar maanden verder en daar komt het weer om de hoek kijken. Vervelend, want zo goed als jij ook bent met het oplossen van problemen en hoe leuk je het ook vindt: problemen leiden je af van je doel.

Als een probleem steeds maar weer terug komt, dan ben je waarschijnlijk bezig geweest met het oplossen van de symptomen. Dat is even effectief, maar op de lange duur blijkt het vaak geen oplossing. Om het definitief uit de wereld te helpen, moet je het aanpakken bij de bron.

Ik help jou in een ultrakort traject de bron van het probleem of de blokkade te vinden. Waarna jij het probleem op kan lossen.


‘Om een probleem op te kunnen lossen, moet je zien waar het ontstaat’

Wanneer kies je voor De Korte Klap?

Er zijn tal van situaties waarbij De Korte Klap een effectief traject is, zowel in werksituaties als in privésituaties. Ik noem hier een aantal voorbeelden. Twijfel je of jouw probleem zich leent voor dit traject? Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden.

-Die afdeling waar je ieder jaar weer een nieuwe manager op moet zetten

-Die medewerker die je maar niet weet te motiveren

-Je zoon waar je steeds maar weer ruzie mee krijgt

-Een positie waar je geen goede kandidaat voor kan vinden

Hoe ziet het traject De Korte Klap eruit?

De Korte Klap is een kort, maar intensief traject van 3 sessies. Deze sessies vinden plaats binnen een tijdsbestek van 3-9 weken, afhankelijk van de ernst en de urgentie van het probleem.


De Korte Klap is alleen in te zetten bij een duidelijk probleem. In deze 3 sessies geef ik jou de handvatten om te ontdekken waar de oplossing zit. Vervolgens is het aan jou.


Loop je tussen de sessies door vast, dan mail of app je mij, zodat ik je verder kan helpen.

Je investering

De investering in het traject De Korte Klap bedraagt € 495 excl. btw.

Wat levert het je op?

-Je krijgt inzicht in de oorzaak van een specifiek probleem

-Je weet hoe je een langslepend probleem kan oplossen

-Je kan je weer focussen op je grote doel

Ben je geïnteresseerd in De Korte Klap? Neem contact met me op: 06 13 88 37 02 of info@hansmik.nl om een afspraak te maken.

Hans Mik – 06 13 88 37 02 – info@hansmik.nl – Koningin Wilhelminalaan 13 te Schalkhaar

Coach. Lifecoach. Mental Coach. Therapeut. Systemisch werk. Deventer. Schalkhaar. Diepenveen. Bathmen. Zupthen. Executive. Leiderschap. Management. Burnout. Burn-out. Overspannen. Loopbaan. Angst. Ik wil mij niet meer zo angstig voelen. Angsten. Angsten in kaart brengen. Angstoornis. Depressie. Depressieve, sombere gedachten. Relatieproblemen. Relaties (Bindings-, verlangsdynamiek, partner, kind, familie, vriend, werk gerelateerd). Fysieke klachten. Spanning en spanningsklachten. Spierpijn. Hoofdpijn. Onverklaarbare fysieke klachten. Vermoeidheid. Extreme vermoeidheid. Stress. Stressklachten. Acute stress. Woede. Agressief gedrag. Snel boos worden. Uit de slof schieten. Nachtmerries. Ik wil van mijn nachtmerries af. Slecht slapen. Sociale angsten. Vermijden sociale contacten. Weinig levenslust. Prikkelbaar. Straatvrees. Moeite met vertrouwen van anderen. Spanning en spanningsklachten. Spanning ervaren. Verslaving. Alcohol. Sex. Gokken. Schaamte. Schuld. Piekeren. Paniekaanvallen. Controle verlies. Drang naar controle. Intimiteit. Seksueel trauma. Hechtingstrauma. Veiligheid. Kwetsbaarheid. Emoties en gevoelens. Focus verlies. Gevoelens van onrecht. Lichaamstaal. Onzekerheid. Onmacht. Overlevingsstrategieën. Problemen met zelfregulatie. Snel overprikkeld. Teveel geven zodat men zichzelf vast zet. Trauma (Vroegkinderlijk, PTSS, complex PTSS) Uitputting. Verdwaald in beroepskeuze. Verstoord leefritme. Hechtingsproblematiek. Verlatingsangst. Bindingsangst. Negatieve gedachtes en angsten onder controle krijgen. Muur. Wantrouwen richting anderen. In relatie tot mannen of vrouwen. Vastgelopen in partnerrelatie. Vreemdgaan Verbroken familierelatie. Ruzie. Weinig verbinding ervaren. Geestelijk op. Rouw. Trauma. Scheiding. Sterfte