"Mannen hebben mannen nodig"

Voor veel mannen is een stap zetten naar een coach of therapeut erg moeilijk. Echte mannen huilen niet. Echte mannen delen hun gevoelens niet. Echte mannen lossen hun problemen alleen op, want hulp zoeken is niet stoer. En als mannen het probleem niet opgelost krijgen, dan slaan ze er vaak voor op de vlucht. Het feit is dat daardoor een hoop mannen destructief gedrag laten zien. Van vechtpartijen tot alcohol/drugsmisbruik, van overspel tot helaas ook veel suïcide.

Ik denk dat een onderdeel van de aarzeling richting coaching of therapie, ligt in het zweverige imago wat eromheen hangt. En daar wil ik graag een einde aan maken, want coaching of therapie heeft helemaal niet altijd 'soft' te zijn. Sterker ik denk dat het juist voor mannen erg van belang is om een wat uitdagende manier van coaching te zoeken. Die bied ik je. Streng, direct, recht voor zijn raap. En omdat ik een man ben, begrijp ik wat jij als man te doen hebt.

Voor wie?

Laat ik eens beginnen met de volgende vragen: waarom doe je wat je doet? Doe jij wat je kan? Leef jij het leven wat je wil leven? Of ben je eigenlijk nog steeds bezig om de droom van je vader of moeder na te streven? Heb jij de regie over je leven, of merk je dat je bezig bent om anderen te 'pleasen'? Heb jij mensen om je heen die je vertrouwd? Vind je het moeilijk om op 1 van deze vragen antwoord te geven? Dan kan ik je misschien wel helpen. Rest nog 1 vraag: durf jij het aan om eens goed naar jezelf te kijken?

Mannen willen resultaten zien, dus wat levert het je op?

Zelfvertrouwen

Betere band met je kinderen

Betere relatie met je partner

Betere relatie met je vader

Je weet wat je kan

Je weet wie je bent

Je weet wat je wil

Je hoeft het niet alleen te doen

Weg met de stress

Hans Mik - IKOS Deventer - H.J.P. Fesevurstraat 7a (ruimte 50) Deventer - 06 13 88 37 02 - hans@ikos-coaching.nl