Coaching

Om je doel te halen, moet je een eerste stap zetten

Je hebt een doel dat je wilt halen, of een droom die je wilt laten uitkomen. Misschien een andere baan, een betere relatie met je partner, ouders of kinderen, misschien wil je beter met stress kunnen omgaan of meer zelfvertrouwen. Als je ergens in bent vastgelopen, is het soms lastig om te zien hoe je daar weer uit komt. Goed om te weten: je bent zeker niet de enige die zich zo voelt. Nog beter om te weten: jij hebt alles al in huis om een stap te kunnen zetten. Waarschijnlijk word jij ergens door geblokkeerd of heb jij in je leven altijd op een bepaalde manier gehandeld en weet je nu niet hoe je het anders kunt doen. Ik wil je graag helpen om jouw een stap te laten zetten.

Coaching helpt jou om veranderingen aan te brengen, zodat jij je doel kunt behalen. Dus als jij gemotiveerd bent om je doel te behalen, als jij je persoonlijk wilt ontwikkelen, sta ik voor je klaar.

Coaching

Wat gaan we doen?

Kennis maken

In een eerste gesprek gaan we kennis maken. Zo krijg ik een beeld van de reden van jouw komst en kom jij meer te weten over mijn werkwijze. Het doel is om er achter te komen of er tussen ons een klik is. Dat vind ik zo belangrijk, dat ik dit eerste gesprek kosteloos aanbied.

Afspraken maken

Als we besluiten om met elkaar verder te gaan, dan gaan we duidelijke afspraken maken over het doel van onze sessies. Jouw doel gaan we samen omschrijven. Als we je doel duidelijk hebben, kunnen we aan de slag.

Aan de slag

We gaan samen aan het werk. Afhankelijk van jouw doelen plannen we een aantal sessies. Hoeveel en in welke frequentie is in overleg. Aan het einde van de rit heb jij je doel behaalt of voldoende inzicht om zelf je dromen te laten uitkomen.

Ben jij klaar om de strijd met jezelf aan te gaan?

Hans Mik – 06 13 88 37 02 – info@hansmik.nl