Wil jij jezelf beter leren kennen en de relatie met de mensen om je heen verbeteren? En ondertussen ook meer rust en ontspanning vinden in je huidige drukke bestaan?

Met het leiderschapsprogramma ‘EigenWijs’ help ik jou om inzicht te krijgen in jezelf. Om je eigen wijsheid te vinden. Zodat de relatie met jezelf, je kinderen, je partner en je team verbetert en jij weer zicht krijgt op dat grote doel. Dat brengt rust en zorgt voor zelfverzekerdheid in de keuzes die je dagelijks maakt.


‘Als jij het alleen op kon lossen, dan had je dat al lang gedaan’

Ben jij die eigenwijze leider?

Jij geeft sturing aan je organisatie of team. Je bent zelf als ondernemer aan je bedrijf begonnen of je hebt jezelf opgewerkt naar de top. Dat is niet vanzelf gegaan. Daar heb je hard voor gewerkt. Je hebt een sterke persoonlijkheid en een groot zelfoplossend vermogen ontwikkeld bij problemen die je bent tegengekomen. Dat moet wel, anders was je niet gekomen waar je nu bent. Jij, de eigenwijze leider.

Nu ben je op een punt gekomen dat je team of organisatie wat anders van je vraagt. Je bedrijf vraagt een professionaliseringsslag, de coronacrisis vraagt een andere koers of je gezinssituatie is veranderd, waardoor je een andere kijk hebt gekregen op jouw leiderschap. Je doel is onduidelijk of raakt uit zicht en doen wat je altijd deed, werkt niet meer.

De oplossing schuilt in jou.

Het werkt het leiderschapsprogramma EigenWijs?

EigenWijs is een intensief en exclusief coachprogramma van 3-6 maanden met volop tijd, aandacht en ruimte voor jou.


EigenWijs staat voor het vinden van jouw eigen wijsheid als antwoord op jouw vraag. Afhankelijk van je wens gaan we 3 tot 6 maanden lang aan de slag, zodat jij deze antwoorden kan vinden. Zodat jij focus krijgt op je grote doel, betere relaties aan gaat en je comfortabeler voelt in je leiderschap.


Tijdens zeven individuele coachsessies gaan we op onderzoek uit waar je nog blokkeert of vastloopt. Een sessie duurt gemiddeld 75-90 minuten. Na iedere sessie weet jij je volgende stap. Gedurende het hele traject mag je me mailen en appen, zodat ik je verder kan helpen. Je krijgt van mij opdrachten om thuis of op het werk mee aan de slag te gaan. Deze opdrachten helpen jou om je antwoorden te vinden.

Met wat voor vraagstukken komen leiders bij mij?

Het is lonely at the top. Ik heb het gevoel er alleen voor te staan en heb de neiging om alles alleen op te willen lossen. Hierdoor vergeet ik soms de mensen om me heen. Hoe zorg ik ervoor dat ik trouw blijf aan mezelf en verbinding hou met de mensen om me heen?

Ik werk 24/7 aan mijn bedrijf. En al mijn tijd en energie heeft resultaat. Ik doe wat ik wil doen, maar toch lijk ik nooit tevreden te kunnen zijn. Hoe kan ik mezelf de rust gunnen om wat meer van mijn succes te genieten.

Ik heb mijn bedrijf opgebouwd en het is nu op een punt gekomen dat mijn oude manier van leidinggeven niet meer werkt. Het bedrijf vraagt om verdere professionalisering. Wat vraagt dit van mijn leiderschap?

Er is iets veranderd in mijn gezinssituatie of gezondheid. Ik ben vader geworden. Ik lig in scheiding. Ik merk daardoor dat ik op een andere manier kijk naar mijn drijfveren en ambities. De grote verandering om mij heen vragen een verandering in mij. Hoe maak ik de juiste keuze?

Het staat er slecht voor met mijn bedrijf en ik voel mezelf niet in staat om het tij te keren. Wat zegt dit over mij als leider? Wat zegt dit over mij als mens? Zit ik nog wel op de juiste plek?

Ik heb jaren de carrièreladder beklommen. Ik sta nu bovenaan, maar ik heb het gevoel dat de ladder tegen de verkeerde muur aan staat. Wat wil ik nou echt?

Ik heb veel last van stress en dat heeft een weerslag op mijn gezondheid (overspannen, burn-out, slecht slapen, malaise). Hoe kan ik op een gezonde manier leiding geven aan mijn bedrijf en dit in de toekomst voorkomen?

Je investering

De investering in het traject EigenWijs bedraagt € 1.795 excl. btw.

Daarnaast vraagt het succes van het traject een serieuze tijdsinvestering.

Wat levert het je op?

Je leert jezelf beter kennen

De relatie met belangrijke mensen om je heen verbetert

Je voelt je comfortabeler in je leiderschap

Je hebt hebt focus op dat wat voor jou belangrijk is

Je voelt je zelfverzekerd in de keuzes die je maakt

Denk je dat EigenWijs het traject is dat jou verder gaat helpen? Ik maak graag tijd voor een kennismakingsgesprek.

Hans Mik – 06 13 88 37 02 – info@hansmik.nl – Koningin Wilhelminalaan 13 te Schalkhaar

Coach. Lifecoach. Mental Coach. Therapeut. Systemisch werk. Deventer. Schalkhaar. Diepenveen. Bathmen. Zupthen. Executive. Leiderschap. Management. Burnout. Burn-out. Overspannen. Loopbaan. Angst. Ik wil mij niet meer zo angstig voelen. Angsten. Angsten in kaart brengen. Angstoornis. Depressie. Depressieve, sombere gedachten. Relatieproblemen. Relaties (Bindings-, verlangsdynamiek, partner, kind, familie, vriend, werk gerelateerd). Fysieke klachten. Spanning en spanningsklachten. Spierpijn. Hoofdpijn. Onverklaarbare fysieke klachten. Vermoeidheid. Extreme vermoeidheid. Stress. Stressklachten. Acute stress. Woede. Agressief gedrag. Snel boos worden. Uit de slof schieten. Nachtmerries. Ik wil van mijn nachtmerries af. Slecht slapen. Sociale angsten. Vermijden sociale contacten. Weinig levenslust. Prikkelbaar. Straatvrees. Moeite met vertrouwen van anderen. Spanning en spanningsklachten. Spanning ervaren. Verslaving. Alcohol. Sex. Gokken. Schaamte. Schuld. Piekeren. Paniekaanvallen. Controle verlies. Drang naar controle. Intimiteit. Seksueel trauma. Hechtingstrauma. Veiligheid. Kwetsbaarheid. Emoties en gevoelens. Focus verlies. Gevoelens van onrecht. Lichaamstaal. Onzekerheid. Onmacht. Overlevingsstrategieën. Problemen met zelfregulatie. Snel overprikkeld. Teveel geven zodat men zichzelf vast zet. Trauma (Vroegkinderlijk, PTSS, complex PTSS) Uitputting. Verdwaald in beroepskeuze. Verstoord leefritme. Hechtingsproblematiek. Verlatingsangst. Bindingsangst. Negatieve gedachtes en angsten onder controle krijgen. Muur. Wantrouwen richting anderen. In relatie tot mannen of vrouwen. Vastgelopen in partnerrelatie. Vreemdgaan Verbroken familierelatie. Ruzie. Weinig verbinding ervaren. Geestelijk op. Rouw. Trauma. Scheiding. Sterfte