"I took a walk in the woods, and came out taller than the trees"

- Henri David Thoreau

Outdoor

Samen met IKOS Outdoor organiseren we meerdere malen per jaar outdoor expedities naar verschillende locaties. De verschillende reizen hebben ook verschillende thema's. Denk aan 'persoonlijk leiderschap', waarin je wordt uitgedaagd om de verantwoordelijkheid voor je keuzes te nemen of 'de reis van de held', waarin je op zoek gaat naar je eigen identiteit.

De trips zijn een reis terug naar de basis. Even geen telefoon of laptop en dus ook geen mail of appjes van je werk, vrouw of kinderen. Samen met ons en een groep mannen de natuur in. En omdat we veel tijd samen hebben, is er veel tijd voor theorie, maar vooral veel tijd en ruimte om dit in de praktijk te brengen.

Doel

Wat je kan verwachten is een uitdagende tocht. De natuur in, terug naar jezelf, de kracht van lichaam en geest volop ervaren. We gaan veel fysieke strijd leveren: wandelen, groepsopdrachten, hout hakken. Dat soort werk. Maar er is ook genoeg ruimte om goeie gesprekken te hebben rond het kampvuur.

Het doel? Door alle geleverde inspanningen, zal je ontspannen terugkeren. De ruimte die daardoor is ontstaan, kan jij inzetten om veranderingen in je leven aan te brengen.

Geen zorgen als je nu nog niet weet welke veranderingen je wilt aanbrengen. Grote kans dat je die hierna wel weet.

Wil jij mee op één van onze uitdagende trips?

Hans Mik - IKOS Deventer - H.J.P. Fesevurstraat 7a (ruimte 50) Deventer - 06 13 88 37 02 - hans@ikos-coaching.nl