Meteen naar de inhoud

Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen

is er één die jij te gaan hebt.

Die éne is voor jou. Die ene slechts.

En of je wilt of niet, die weg heb jij te gaan.

De keuze is dus niet de weg, want die koos jou.

De keuze is de wijze hoe die weg te gaan.

Met onwil om de kuilen en de stenen,

met verzet omdat de zon een weg

die door ravijnen gaat, haast niet bereiken kan.

Of met de wil om aan het einde van die weg

milder te zijn, en wijzer, dan aan het begin.

De weg koos jou, kies jij ook hem?


Hans Stolp naar Dag Hammarskjöld

Individuele Coaching

Ik stel me het leven voor als een weg. Een bergpad die je te gaan hebt. Een bochtige route vol kuilen, stronken en gaten waarover je kan struikelen. Soms gaat je pad omlaag, soms leidt hij je omhoog. Er zijn momenten dat je de wind in de rug hebt en het zonnetje schijnt, maar ook momenten met volle tegenwind en harde regen. Soms loopt er iemand met je mee, maar meestal loop je alleen. Je weg stelt je voor keuzes: splitsingen, kruisingen en knooppunten. Er zijn U-bochten, waardoor het lijkt alsof je weer opnieuw moet beginnen. Soms moet je daadwerkelijk opnieuw beginnen, omdat je een doodlopende weg bent ingeslagen of omdat het bos zo donker is geworden dat je niet verder wil of durft.

Je weet niet waarheen het pad je leidt, zover kan je niet kijken. Je weet ook niet wat of wie je allemaal nog tegen gaat komen. Wat je wel weet is waar je nu staat en welke route je tot nu toe hebt afgelegd en al die ervaring gebruik je om je weg te gaan. Waarschijnlijk sta je nu ergens voor, waardoor je het even niet meer weet. Je weet niet welke keuze je moet maken of wat je moet doen om die steile helling te beklimmen of het dal door te komen. Je wil graag verder of je wilt het anders gaan doen, maar je weet niet hoe. En al je ervaringen uit het verleden helpen je niet richting een oplossing of ze staan je juist in de weg. Om verder te kunnen komen heb je soms iemand nodig die de weg wijst. Want hoewel je het zelf moet doen, hoef je het niet alleen te doen.

Ik loop graag een stukje met je mee op jouw weg. Je mag op me steunen en ik geef je een duwtje in je rug. Ik zal met je kijken naar het pad wat je hebt afgelegd en hoe het je gevormd heeft. We pluizen samen je rugzak uit. Misschien zit er wel ballast in wat je achter kan laten. Ik luister naar je, ik stel vragen en ik zal je ook vertellen van mijn weg, als het jou kan helpen. Soms gebruik ik een opstelling, soms doen we een oefening, maar het begint bij de ontmoeting. Ik reik je mijn hand en kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Je bent welkom, met alles wat je bij je draagt.

Praktische informatie

Het vereist moed om de eerste stap zetten. Tijdens onze eerste ontmoeting nemen we dan ook de tijd om elkaar te leren kennen. Als er een klik is, en we beiden het gevoel hebben dat ik je verder kan helpen, dan gaan we direct samen aan de slag. Is de klik er niet, dan is er tijdens onze eerste afspraak nog een mogelijkheid om kosteloos uit te stappen. Tijdens onze eerste afspraak bepalen we in onderling overleg hoe het vervolg er uit ziet.

Voor particulieren hanteer ik een tarief van € 160,- per sessie inclusief de btw. Ben je ondernemer en kan je de btw verrekenen? Dan is het € 160,- exclusief de btw. Een sessie duurt gemiddeld 75 minuten. Mijn behandelingen worden niet vergoed door een verzekeraar. Vormt mijn tarief een probleem in verband met jouw financiële situatie? Neem dan contact met me op. Op basis van gelijkwaardigheid hanteer ik graag tarieven die aansluiten op jouw situatie. Gemaakte afspraken mag je tot 48 uur van tevoren kosteloos afzeggen.

Bij mijn praktijk is ruime parkeergelegenheid.

Omdat ik veel werk met het directe contact en daarbij lichaamstaal en beweging erg belangrijk is, spreek ik het liefst fysiek af. In sommige gevallen, bijvoorbeeld als je op een grotere afstand van mijn praktijk woont of werkt, ben ik bereid om ook online af te spreken, maar altijd pas nadat er een persoonlijke ontmoeting is geweest. Om dan toch elkaar zoveel mogelijk te kunnen zien, gebruik ik de mogelijkheden van Zoom. Ook is het mogelijk om wandelsessies af te spreken.

Neem contact op

Ben jij klaar om je eigen pad te volgen?

Maak direct een afspraak voor onze eerste ontmoeting. Dat kan je doen door onderstaand formulier in te vullen of contact met mij op te nemen via de onderstaande gegevens. Een andere, nog eenvoudiger, manier is om het zelf in te plannen via mijn online agenda.

Via deze knop ga je naar een andere site. Hier kan je in mijn agenda je afspraak inplannen.

Wat is je vraag?
Wat is je vraag?
Eerste afspraak inplannen
Eerst nog een andere vraag
Openingstijden

Bellen ma-vr tussen 09.00 en 17.00

mailen en appen 24/7


Contact

info@hansmik.nl

06 13 88 37 02


Adresgegevens

Koningin Wilhelminalaan 13

Schalkhaar (bij Deventer)


Zie ook

Coach. Lifecoach. Mental Coach. Therapeut. Systemisch werk. Deventer. Schalkhaar. Diepenveen. Bathmen. Zupthen. Executive. Leiderschap. Management. Burnout. Burn-out. Overspannen. Loopbaan. Angst. Ik wil mij niet meer zo angstig voelen. Angsten. Angsten in kaart brengen. Angstoornis. Depressie. Depressieve, sombere gedachten. Relatieproblemen. Relaties (Bindings-, verlangsdynamiek, partner, kind, familie, vriend, werk gerelateerd). Fysieke klachten. Spanning en spanningsklachten. Spierpijn. Hoofdpijn. Onverklaarbare fysieke klachten. Vermoeidheid. Extreme vermoeidheid. Stress. Stressklachten. Acute stress. Woede. Agressief gedrag. Snel boos worden. Uit de slof schieten. Nachtmerries. Ik wil van mijn nachtmerries af. Slecht slapen. Sociale angsten. Vermijden sociale contacten. Weinig levenslust. Prikkelbaar. Straatvrees. Moeite met vertrouwen van anderen. Spanning en spanningsklachten. Spanning ervaren. Verslaving. Alcohol. Sex. Gokken. Schaamte. Schuld. Piekeren. Paniekaanvallen. Controle verlies. Drang naar controle. Intimiteit. Seksueel trauma. Hechtingstrauma. Veiligheid. Kwetsbaarheid. Emoties en gevoelens. Focus verlies. Gevoelens van onrecht. Lichaamstaal. Onzekerheid. Onmacht. Overlevingsstrategieën. Problemen met zelfregulatie. Snel overprikkeld. Teveel geven zodat men zichzelf vast zet. Trauma (Vroegkinderlijk, PTSS, complex PTSS) Uitputting. Verdwaald in beroepskeuze. Verstoord leefritme. Hechtingsproblematiek. Verlatingsangst. Bindingsangst. Negatieve gedachtes en angsten onder controle krijgen. Muur. Wantrouwen richting anderen. In relatie tot mannen of vrouwen. Vastgelopen in partnerrelatie. Vreemdgaan Verbroken familierelatie. Ruzie. Weinig verbinding ervaren. Geestelijk op. Rouw. Trauma. Scheiding. Sterfte