SamenWerken

Wil je met jouw directie, management team of bestuur weer een ‘echte’ samenwerking ervaren? Wil je dat het doel van de organisatie centraal komt te staan en aandacht hebben voor dat wat voor jou en jullie belangrijk is? Dan is het programma SamenWerken iets voor jouw organisatie.

Met dit programma krijg je duidelijkheid over ieders functie, verantwoordelijkheid en plek. Je weet waar iedereen staat en waar je zelf aan toe bent. De unieke kwaliteiten van een ieder zijn inzichtelijk. Je hebt niet meer het gevoel er alleen voor te staan. Je merkt dat het vertrouwen in elkaar groeit. Er wordt naar elkaar geluisterd en zaken worden naar elkaar uitgesproken.


‘Conflict is the beginning of consciousness’

Als jij aan de top van een organisatie staat, dan heb je een sterke persoonlijkheid. Kan niet anders. Als jij die top samen met anderen vormt, dan betekent dat dat er meerdere sterkere persoonlijkheden moeten samenwerken.


Een directie of een bestuur met verschillende type personen is een sterk bestuur of directie, in goede tijden. Als het minder goed loopt: de organisatie onder druk staat, er veel stress is en er naar jullie gekeken wordt om het op te lossen, dan kunnen die verschillende type persoonlijkheden elkaar ook grandioos in de weg zitten. Met alle gevolgen van dien.


Een ruzie of een samenwerkingsvraagstuk leidt af van het doel van jou en de organisatie en het is dus zaak om dit snel en goed op te lossen.


Ik ga met jullie aan de slag om jullie probleem in de samenwerking helder te krijgen en jullie samenwerking te versterken. Zo kunnen jullie elkaars verschillen als een kracht in de organisatie inzetten.

Hoe werkt het programma SamenWerken?

SamenWerken is een intensief traject wat volledig is afgestemd op jullie situatie. Het is daarom ook 100% maatwerk. Afhankelijk van de opdracht is de looptijd gemiddeld 6-9 maanden.

Wil je er meer weten over weten? Vul hier je emailadres in en je ontvangt meer informatie in je mail.

Welke informatie krijg je?

In de extra informatie lees je in welke situaties organisaties bij mij terecht komen en vertel ik je meer over de inhoud van mijn programma.

Wil je meer informatie over SamenWerken?

Sluit het programma SamenWerken aan op jouw en jullie behoefte? Laat je emailadres achter en ontvang meer informatie over het programma in je mail. Na je aanvraag ontvang je een mail om je emailadres te bevestigen. Daarna ontvang je van mij een link waarmee je de extra informatie kunt opvragen.

Je emailadres gebruik ik ook voor mijn nieuwsbrief. Wil je die niet ontvangen, schrijf je dan direct uit nadat je deze informatie hebt ontvangen.

Wil je SamenWerken inzetten voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Hans Mik – 06 13 88 37 02 – info@hansmik.nl – Koningin Wilhelminalaan 13 te Schalkhaar

Coach. Lifecoach. Mental Coach. Therapeut. Systemisch werk. Deventer. Schalkhaar. Diepenveen. Bathmen. Zupthen. Executive. Leiderschap. Management. Burnout. Burn-out. Overspannen. Loopbaan. Angst. Ik wil mij niet meer zo angstig voelen. Angsten. Angsten in kaart brengen. Angstoornis. Depressie. Depressieve, sombere gedachten. Relatieproblemen. Relaties (Bindings-, verlangsdynamiek, partner, kind, familie, vriend, werk gerelateerd). Fysieke klachten. Spanning en spanningsklachten. Spierpijn. Hoofdpijn. Onverklaarbare fysieke klachten. Vermoeidheid. Extreme vermoeidheid. Stress. Stressklachten. Acute stress. Woede. Agressief gedrag. Snel boos worden. Uit de slof schieten. Nachtmerries. Ik wil van mijn nachtmerries af. Slecht slapen. Sociale angsten. Vermijden sociale contacten. Weinig levenslust. Prikkelbaar. Straatvrees. Moeite met vertrouwen van anderen. Spanning en spanningsklachten. Spanning ervaren. Verslaving. Alcohol. Sex. Gokken. Schaamte. Schuld. Piekeren. Paniekaanvallen. Controle verlies. Drang naar controle. Intimiteit. Seksueel trauma. Hechtingstrauma. Veiligheid. Kwetsbaarheid. Emoties en gevoelens. Focus verlies. Gevoelens van onrecht. Lichaamstaal. Onzekerheid. Onmacht. Overlevingsstrategieën. Problemen met zelfregulatie. Snel overprikkeld. Teveel geven zodat men zichzelf vast zet. Trauma (Vroegkinderlijk, PTSS, complex PTSS) Uitputting. Verdwaald in beroepskeuze. Verstoord leefritme. Hechtingsproblematiek. Verlatingsangst. Bindingsangst. Negatieve gedachtes en angsten onder controle krijgen. Muur. Wantrouwen richting anderen. In relatie tot mannen of vrouwen. Vastgelopen in partnerrelatie. Vreemdgaan Verbroken familierelatie. Ruzie. Weinig verbinding ervaren. Geestelijk op. Rouw. Trauma. Scheiding. Sterfte