Ga naar de inhoud

Authentiek leiderschap vraagt de weg naar binnen

Coaching

Als je op mijn site komt is een van de eerste zinnen die je ziet staan: “authentiek leiderschap vraagt de weg naar binnen”.

Ben jij bereid om naar je eigen verhaal te kijken? Ben jij bereid om eens goed te kijken naar dat wat jij in je leven hebt meegemaakt? Naar dat wat misschien wel de basis vormt voor wie jij nu bent en voor wat jij nu doet? Ik geloof namelijk dat daar jouw sleutel schuilt om op authentieke wijze, op jouw eigen unieke manier, leiding te geven aan je organisatie. En dat is bevrijdend. En het geeft ook ruimte om je volledige potentieel te gaan gebruiken.

En het mooie is: als jij wil dat jouw team of je organisatie zijn of haar volledige potentieel gaat benutten, dat dat bij jou begint. Medewerkers doen niet wat jij zegt dat ze moeten doen, ze doen wat jij doet.

Dus voor jou de vraag: waarin heb jij het gevoel dat jij niet je volledige potentieel benut? Vertrouw er maar op dat jij het weet.

Wacht aub niet op dat ik jou bel, maar bel mij voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen ontdekken of ik je kan helpen. Het zal je kracht en energie geven.

Bel me op 06 13 883 702


In de serie korte berichten geef ik je informatie of probeer ik je aan het denken te zetten. Wil je meer weten over 1 van mijn programma’s kijk dan naar mijn volledige aanbod.

Naast Hans Mik Leiderschapscoach, ben ik ook de Dikke Mik Relatiecoach. Wil je meer informatie over relatiecoaching kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *