Ga naar de inhoud

Wie ben ik eigenlijk?

man wearing blue button-up shirt

Wie ben ik eigenlijk? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat is de staat van de relaties met de mensen om me heen? Waar wil ik naartoe?

Stel jij jezelf wel eens dit soort existentiële vragen? Misschien niet bewust, maar wat gebeurt er als ik ze aan je vraag? Voelt het goed? Zit je op het goede spoor of begint er iets te knagen? Iets waarvan je diep van binnen misschien wel weet dat je het anders wil, maar wat je (nog) niet aan durft te gaan.

Ik ken het knagende gevoel en heb het lang geprobeerd te negeren, want ik wist ook dat het moment dat ik echt ga luisteren naar dat gevoel, er dingen zouden moeten veranderen. En dat is ook spannend.

Mijn leermeester Wibe Veenbaas zei:

“een authentiek leider zegt: ik loop er misschien eerst eens 2x omheen, want ik heb even tijd nodig, maar ik ga het niet uit de weg.”

Ik heb geleerd dat ik meer energie heb, meer rust ervaar en me beter kan focussen op de dingen die ik belangrijk vind, als ik leer luisteren naar dat knagende onderbuikgevoel. En en passant heeft het ook nog een positieve uitwerking op mijn relatie met de mensen om me heen.

Wil je ook meer rust ervaren, meer energie hebben en je relaties verbeteren? Bel me voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek op 06 13 883 702. Ik ontmoet je graag.


In de serie korte berichten geef ik je informatie of probeer ik je aan het denken te zetten. Wil je meer weten over 1 van mijn programma’s kijk dan naar mijn volledige aanbod.

Naast Hans Mik Leiderschapscoach, ben ik ook de Dikke Mik Relatiecoach. Wil je meer informatie over relatiecoaching kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *