Ga naar de inhoud

Wat heeft de overstap me gebracht

Hans Mik

1 juli.

Het is vandaag precies 2 jaar geleden dat ik de deurwaarderij verliet. 14 jaar lang was ik in die branche werkzaam. 6 jaar lang had ik in het bestuur gezeten van de #KBvG. Het was de omgeving die ik zo goed kende. Veilig en vertrouwd.

Ik koos voor het onzekere bestaan van het ondernemerschap en dan ook nog in een heel ander werkgebied. Dat deed ik omdat ik voelde dat ik diep van binnen iets anders wilde. Dat mijn roeping ergens anders lag.

Heeft de switch me wat opgeleverd? Volmondig ja! Ik ben vele malen rustiger geworden, heb meer energie in mijn werk, heb meer aandacht voor dat wat echt belangrijk voor me is: de relatie met mijn vrouw, mijn kinderen, vrienden en familie.

Heeft het me ook wat gekost? Ja. Ik verdien minder. Ik rij geen dure auto meer, het ondernemerschap brengt me veel onzekerheid en ik heb ook contacten met collega’s verloren. Toch is het me dat waard. Gewoon omdat ik nu doe wat ik wil doen.

Lees jij dit en hik jij ook aan tegen een grote carrièreswitch? Ik kan je helpen om te ontdekken wat jij wil. Bel me gerust op 06 13 883 702.


In de serie korte berichten geef ik je informatie of probeer ik je aan het denken te zetten. Wil je meer weten over 1 van mijn programma’s kijk dan naar mijn volledige aanbod.

Naast Hans Mik Leiderschapscoach, ben ik ook de Dikke Mik Relatiecoach. Wil je meer informatie over relatiecoaching kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *